Pyragai ir šypsenos – kolegoms, aukos – „Išsipildymo akcijai“

Jau tapo tradicija lapkričio 6-ąją paminėti Pyragų dieną, kurią prieš ketverius metus inicijavo TV3 ir SEB organizuojamos „Išsipildymo akcijos” sumanytojai. Pyragų dieną surinktos aukos kaip tik ir skiriamos „Išsipildymo akcijai”, kurios tikslas – pagelbėti mažiesiems Lietuvos ligoniukams.

Utenos rajono savivaldybės administracija nelieka nuošalyje ir jau trečius metus organizuoja Pyragų dieną. Jos metu administracijos darbuotojai pradžiugina savo kolegas kvapniais, skaniais naminiais pyragais. Ir ne tik kolegas: į šventę pakviečiami žiniasklaidos atstovai, daugiavaikių šeimų ir šeimynų vaikai, tėvai, globėjai, močiutės ir seneliai. Bet Pyragų dieną ne tik skanaujami pyragai: vienas pagrindinių šios šventės tikslų – paaukoti lėšų „Išsipildymo akcijai”. Pernai Pyragų dienos metu savivaldybės administracijos darbuotojai paaukojo beveik 1300 Lt.
„Pyragų diena – graži ir jaudinanti tradicija, švenčiama visoje Lietuvoje, daugelyje įmonių ir organizacijų, – sakė Gailutė Blažienė, Vaikų teisių apsaugos skyriaus vedėja, viena iš Pyragų dienos rengėjų. – Utenos rajono savivaldybės administracijoje, kaip ir visoje Lietuvoje, ji bus rengiama lapkričio 6-ąją. Kviečiu visų Utenos rajono įstaigų, organizacijų, bendrovių, švietimo įstaigų, agentūrų darbuotojus ir vadovus, Utenos kolegijos studentus, gimnazijų ir kitų mokyklų mokinius, visus geros valios uteniškius pasekti savivaldybės administracijos darbuotojų pavyzdžiu, prisidėti prie gražios iniciatyvos, iškepti pyragų ir lapkričio 6 d. atsinešti juos į savo darbovietes, mokyklas, pavaišinti kolegas bei paaukoti „Išsipildymo akcijai”. Pyragų diena – toks renginys, kuris suburia kolektyvą, skatina gerus darbus, verčia prisiminti tuos, kuriems labiausiai reikia mūsų pagalbos. Tai puiki galimybė parodyti gerą valią”.
Šiais metais „Išsipildymo akcija” organizuojama jau 12 kartą.

Utenos r. savivaldybės administracijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas