Akcija, skirta gyvūnams, pranoko lūkesčius

Spalio 4 d. buvo minima Pasaulinė gyvūnų globos diena ir šia proga Utenoje esančios RIMI parduotuvės kolektyvas nusprendė padėti beglobiams gyvūnams, kurie neturi namų ir mylinčių šeimininkų. Šioje parduotuvėje buvo surengta jau tradicine tampanti gerumo akcija „Ištiesk leteną”, kurios metu pirkėjai buvo kviečiami įsigyti prekių gyvūnams ir taip prisidėti prie aukos, skirtos Utenos gyvūnų globos namams.

Akcija pranoko visus lūkesčius – pasiektas rekordinis rezultatas, lyginant su prieš tai organizuotomis akcijomis. Pirkėjai noriai aukojo ne tik įvairias prekes, bet ir pinigus.

Prieš surengiant šią akciją, parduotuvės kolektyvas apsilankė Utenos gyvūnų globos namuose, apžiūrėjo, kas pasikeitė jų veikloje nuo praeito apsilankymo 2013 m. Utenos gyvūnų globos namų vadovė kolektyvui papasakojo apie pokyčius, pasidalino rūpesčiais ir džiaugsmais. Svečiai įsitikino, kad tokių akcijų ir gerų žmonių dėka situacija per metus tikrai pagerėjo – įrengti nauji voljerai, gyvūnų gydykla, karantino patalpa ir kt.

„Utenos dienos” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas