Konkurse dalyvauja ir garbanotas pomidoras

„Utenos dienos” konkursas „Gamtos stebuklas” tęsiasi. Praėjusią savaitę neįprastos formos pomidoro nuotraukas atsiuntusi Berta Venslovienė teigė šios veislės pomidorų sėklas pirkusi vienoje parduotuvėje. Pasėjo vėlai, balandžio pradžioje, o daigus užsiaugino ant palangės.

Visos šiltnamyje augančios daržovės nebuvo tręšiamos, nes šeimininkė įsitikinusi, jog geriau turėti šiek tiek mažesnį derlių, bet be jokios chemijos.
„Šios veislės pomidorų pasodinau tik tris daigus. Visi pomidorai garbanoti. Tik mažesni už šį yra taisyklingos formos. Dar turiu keletą žalių, neprinokusių”, – teigė pomidorų augintoja Berta.
Raginame skaitytojus dalyvauti konkurse „Gamtos stebuklas”. Jei išauginote neįprastos formos ir dydžio daržovę bei vaisių, nufotografuokite, o fotografiją su trumpu prierašu, nurodant vardą, pavardę ir adresą, atsiųsti adresu udiena.lt@gmail.com. Laikraštis ir portalas udiena.lt skelbia konkursą „Gamtos stebuklas”, kuriame kviečiame dalyvauti visus uteniškius. Redakcija išrinks pačius įspūdingiausius gamtos stebuklus ir apdovanos jų šeimininkus prizais.

„Utenos dienos” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas