Kaip pasirinkti tinkamiausią vyrišką laikrodį?

Dažnai galima išgirsti sakant, kad laikrodis yra vienas gražiausių, stilingiausių bei reikalingiausių aksesuarų vyrams. Ir iš tiesų – laikrodis ne tik laiką skaičiuoja, bet ir puošia. Vis dėlto, laikrodžių pasirinkimas šiandien skaičiuojamas tūkstančiais, todėl, nieko keista, kad pasirinkti gali būti labai sunku. Ir nors skelbiama, kad statistinis vyrams turi tikrai ne vieną laikrodį, kas kartą, nusprendus nusipirkti dar vieną, tenka ilgai ieškoti atsakymo į klausimą, kokio laikrodžio iš tiesų reikėtų?  Su šiuo klausimu susiduria ne tik vyrai, bet ir dailiosios lyties atstovės, kurios savo antrai pusei, tėčiui, broliui ar draugui nori padovanoti tokią dovaną. Taigi, šį kartą skubame dalintis patarimais, kurie padės išsirinkti tobulai tinkantį laikrodį.

Labai dažnai galima išgirsti sakant, kad būtent laikrodis yra vienas puošniausių vyriškų atributų, tačiau neretai pamirštama, kad  vis dėlto apyrankė ir yra viena tų detalių, kuri kuria estetinį vaizdą. Taigi, belieka tik pridurti, kad jei jums iš tiesų svarbu surasti kuo puošnesnį laikrodį, tai ypač atidžiai reikėtų vertinti apyrankę. Kuo įmantresnė ir kokybiškesnė ji bus, tuo patraukliau atrodys gaminys.

Laikrodžio stilius – taip pat ne ką mažiau svarbu akcentas, kurį reikėtų vertinti pasirenkant laikrodį. Vistik, populiariausi yra dviejų stilių – sportinio bei klasikinio, laikrodžiai. Nieko keista, kodėl būtent šie pasirinkimai sulaukia daugiausiai populiarumo – jei įsigysite abiejų stilių laikrodžius, tai galėsite būti tikri, kad bet kokia proga rasite ką priderinti. Klasikinio stiliaus laikrodis puikiai tiks keliaujant į darbą, verslo susitikimą, darbo vakarėlį; sportinio stiliaus laikrodis – kitomis progomis. Beje, nebijokite eksperimentuoti: jei visada iki šiol pirkdavote tik klasikinio stiliaus laikrodžius, tai pats metas įsigykite ir vieną kitą sportinio stiliaus detalę – toks laikrodis suteiks jaunatviškumo, laisvumo, originalumo. Ir atvirkščiai, jei visada rinkdavotės tik sportinio stiliaus laikrodžius, įsigykite klasikinį – ši detalė suteiks solidumo, galantiškumo,  kurs prabangos įspūdį. Lygiai tas pats pasakytina ir apie spalvas – jei visada rinkdavotės tik tamsių spalvų laikrodžius, pats metas išbandyti ryškias detales.
Jei norite kone kasdien kurti vis kitokį įvaizdį, tokiu atveju išskirtine detale gali tapti, laikrodis, tačiau klaidinga būtų galvoti, kad siekiant įvairovės reikia jų įsigyti kuo daugiau. Nebūtinai – ypač svarbų vaidmenį suvaidina laikrodžio apyrankė. Taigi, tikrai neprašausite pro šalį, jei įsigyti laikrodį ir… keletą apyrankių, kurias galėsite keisti vos panorėję ir tokiu būdu kurti vis kitokį įvaizdį.
Labai dažnai galvojama, kad vyriškas laikrodis visada turi būti prabangus ir… labai brangus.  Iš tiesų, keletą brangių laikrodžių verta turėti, tačiau tikrai ne visi turėtų būti pirkti už solidžią sumą – laisvalaikiui, keliaujant į neoficialius renginius, vakarėlius, puikiai tiks  nebrangūs laikrodžiai.
Dėmesį verta atkreipti į tai, kad svarbu yra ir metų laikas, pavyzdžiui, jei laikrodį perkate rudenį ar žiemą, pirmenybę vertėtų teikti tamsių spalvų, madingiems, klasikinio stiliaus laikrodžiams, tuo tarpu atėjus pavasariui ir vasarai – rinktis ryškių bei intensyvių spalvų laikrodžius, teikti pirmenybę įmantrumui bei  išskirtiniam dizainui, dekoro detalėms.
Ieškote stilingo, patrauklaus laikrodžio? Būtinai užsukite į internetinę parduotuvę b-a.eu. Čia jūsų laukia didelis pasirinkimų kokybiškų, vyrams skirtų laikrodžių. Tad visai nesvarbu, koks yra jūsų tikslas – išsirinkti laikrodį sau ar nupirkti dovaną, tikrai rasite geriausią variantą.
Sakoma, kad laimingi laiko neskaičiuoja. Tačiau, kad ir kokie laimingi būtumėte, nepraleiskite progos savo įvaizdžio papildyti puikiu laikrodžiu.

 

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas