„Maxima“ į Anykščius atveža 78 tonas prekių po 1 eurą

Lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ jau kitą penktadienį prisijungs prie Anykščių miesto šventės ir pradės „Ačiū“ turą per Lietuvą. „Maxima“ atvyksta padėkoti Anykščių krašto gamintojams ir augintojams bei pateikti ypatingų pasiūlymų gyventojams – anykštėnų lauks pilnutėliai sunkvežimiai prekių po 1 eurų. Šiais pasiūlymais galės pasinaudoti visi „Ačiū” kortelių turėtojai, kurie šventinį savaitgalį lankysis Anykščiuose.

„Norime padėkoti Anykščių krašto gamintojais ir augintojams, kurių produkcija kasdien pasiekia mūsų parduotuves visoje Lietuvoje, ir tuo pačiu įsitraukti į tradicinį pasaulio anykštėnų sambūrį ir tapti gražios Anykščių miesto šventės dalimi. Tik visi kartu galime kurti Lietuvą ir augti, todėl norisi padėkoti kiekvienam – darbuotojui, klientui ir tiekėjui. Tam ir skirtas „Ačiū” turas. Anykščiuose jį pradėsime su trenksmu ir geriausiais pasiūlymais”, – sakė prekybos tinklo „Maxima” vadovė Kristina Meidė ir kviečia visus liepos 26-28 dienomis atvykti į Anykščius.
Sprendimas Anykščius pasirinkti kaip pirmąją „Ačiū” turo stotelę buvo įkvėptas kitos dabar vykstančios „Maximos” kampanijos „Vasara nuo A iki Ž”. Pradėjus turą nuo A raide prasidedančių Anykščių ir šio miesto šventės, planuojama kampaniją tęsti burtu keliu parenkant kitus Lietuvos miestus ir miestelius.
Liepos 26 d. rytą Anykščių rajono savivaldybės meras Sigutis Obelevičius kartu su K. Meide susitiks su Anykščių krašto ūkininkais ir gamintojais, kurių produkciją yra pamėgę didžiausio Lietuvos prekybos tinklo klientai. „Maximos” atstovai kartu su Anykščių krašto augintojais aptars galimas bendradarbiavimo galimybes ir svarstys, kaip dar labiau padidinti lietuviškos produkcijos realizavimo apimtis.
Vėliau, nuo 12 val. „Maxima” parduotuvėje, adresu A. Baranausko a. 4, prasidės prekyba specialiai Anykščiams atgabentomis prekėmis po 1 eurą. Pradedant „Ačiū” turą per Lietuvos miestų abėcėlę nuo Anykščių, išskirtinių akcijų startui neatsitiktinai pasirinktos prekės, kurių pavadinimai prasideda raide „A”. Už 1 eurą bus galima įsigyti arbūzų (1 vnt. už 1 eurą), aliejaus „Natura” (1 litras už 1 eurą), anglių, skirtų griliui (1 pakuotė už 1 eurą), nealkoholinio alaus (4 skardinės už 1 eurą), antienos (po 1 eurą už kilogramą).
Šiais ypatingais pasiūlymais bus galima pasinaudoti nuo penktadienio vidudienio – 12 valandos – iki parduotuvės uždarymo sekmadienį, liepos 28-ją, arba iki tol, kol bus akcinių prekių, kurių planuojama pilnutėliais sunkvežimiais į Anykščius atsivežti net 78 tonas. Siekiama, kad jų ištisą savaitgalį užtektų visiems norintiems, todėl kiekvienas pirkėjas, turintis „Ačiū” kortelę, galės nusipirkti tik tam tikrą kiekį prekių.
Iškilmingai pradėjus „Ačiū” turą anykštėnai prie „Maxima” parduotuvės bus vaišinami šventiniu tortu. Taip pat prekybos tinklas „Maxima” pasirūpins ir šalia parduotuvės, A. Baranausko aikštėje vyksiančio tarptautinio floristinių kilimų konkurso dalyvių vaišėmis.

„Maxima” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas