Vyriausybės kanceliarijoje atidarytas vaikų kambarys

Vyriausybės kancleris Algirdas Stončaitis pristatė Vyriausybės rūmuose įrengtą naują patalpą – jaukų ir modernų vaikų kambarį. Atidarymo metu kancleris džiaugėsi, kad valstybės įstaigos po truputį tampa atviros ir šiuolaikiškos darbovietės pavyzdžiu.

Pristatydamas vaikų kambarį Vyriausybės kanceliarijos darbuotojams kancleris A. Stončaitis dėkojo visiems prisidėjusiems prie šių patalpų įrengimo ir kvietė jomis jau nuo dabar naudotis.

„Vyriausybės kanceliarijoje dirba daug išsilavinusio ir aktyvaus jaunimo. Vieni iš jų jau yra sukūrę šeimą, turi mažamečių vaikų, kiti galbūt netolimoje ateityje planuoja šeimos pagausėjimą. Todėl turime jiems užtikrinti palankias sąlygas dirbti, kad jiems netektų galvoti, kur palikti vaikus, jeigu tuo metu mažiesiems yra būtina tėvelių priežiūra”, – sakė kancleris A. Stončaitis.

Vaikų kambarys įrengtas per maždaug du mėnesius. Jį sudaro dvi atskiros patalpos. Viena iš jų skirta aktyviam vaikų poilsiui, kitoje mažieji galės užsiimti kūrybinėmis dirbtuvėmis. Visą patalpų plotą sudaro apie 55 m2.

Vyriausybės kancleris dėkojo darbuotojams, kurie užpildė naują erdvę savo atneštais žaislais, knygomis.

LR Vyriausybės kanceliarijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas