Žiemos ralį Utenoje vainikuos „Radistai Live Utena Show“ koncertas

Pirmasis metų festivalis „Winter Rally“ finišuos įspūdingu renginiu. Sausio 27-ą po žiemos ralio nugalėtojų apdovanojimų Utenos daugiafunkciame sporto centre vyks „Radistai Live Utena Show“ koncertas, kurį dovanos Utenos miestas.

„Utenoje turime nemažai draugų, važiuodavome ten groti į klubus. Uteniškiai mėgsta ir moka linksmintis, todėl, tikiu, kad bus smagus koncertas. Mes visada džiaugiamės važiuodami ten, kur mūsų laukia“, – teigė radistas Rolandas Mackevičius.

„Winter Rally“ šiais metais grįžta prie ankstesnio formato ir vyks vieną dieną. Lenktynininkai turės įveikti septynis greičio ruožus Utenos ir Molėtų apylinkėse.

Organizatoriai ralio žiūrovus lenktynininkų kovas kviečia stebėti iš Utenos festivalio miestelio ar Molėtų žiūrovų zonos. Festivalio svečių ir žiūrovų laukia ne tik įtemptos varžybos, tačiau ir daugybė pramogų visai šeimai. Bus galima pasišildyti prie laužų, pavalgyti įvairių patiekalų, užsiimti aktyviomis pramogomis ir išgirsti naujausią informaciją iš ralio trasų. Taip pat veiks vaikų pramogų erdvė. Joje, po stogu ir atviru dangumi, vyks žaidimai, konkursai ir kitokios linksmybės.

Utenos festivalio miestelio svečiai galės stebėti keturis greičio ruožus, Molėtų – du.

„Winter Rally“ inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas