Šventė suvienijo būrį neįgaliųjų ir sveikųjų meno kūrėjų

Apie 650 neįgaliųjų ir sveikųjų meno kūrėjų iš Panevėžio, Utenos, Ukmergės, Molėtų, Anykščių, Ignalinos, Kupiškio, Zarasų ir kitų miestų penktadienį susirinko į Uteną – čia vyko Neįgaliųjų bendruomenės mugė-koncertas „Būkime kartu!”, kurį organizuoja Lietuvos specialiosios kūrybos draugija „Guboja”.

Vasariški ir saulėti orai visus pakvietė iki pavakarių pasibūti nuotaikingame renginyje, o svečius pasitiko ir šiltai bendraujantys uteniškiai, kurie lankė mugę, į savo krepšius dėjo įvairiausias grožybes bei kalbino prekiautojus, o pastarieji noriai pasakojo ne tik apie savo kūrybinius pasiekimus, bet ir dalijosi kasdieniais rūpesčiais.
Koncertu „Sveiki gyvi, sveteliai” prie Utenos Dievo Apvaizdos bažnyčios prasidėjęs renginys persikėlė prie Utenos kultūros centro – čia susirinkusiuosius pasveikino Pučiamųjų orkestras „Panevėžio garsas” (dirigentas Laimutis Raziūnas).
Šventėje netrūko nei mugės spalvų, nei muzikos garsų, vyko nuotaikingos kūrybinės dirbtuvės, įvairios varžybos, „Draugystės” koncerto pasirodymas, Neįgaliųjų nacionalinio „Spalvų muzikos” orkestro koncertas, kurio garsai kerėjo kiekvieną čia apsilankiusįjį.

Daugiau apie šį renginį, jo svečius ir linksmybes skaitykite artimiausiuose laikraščio „Utenos diena” numeriuose.

Laikraščio „Utenos diena“ inf., Linos Narčienės nuotr.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas