Iškilmingi apdovanojimai – Utenos kultūros centrui ir ansambliui „Vieversa“

„Utenos diena” jau rašė, kad aukščiausia kategorija įvertintas ir geriausiu 2016 metų šalies kultūros centru pripažintas Utenos kultūros centras. Praėjusį savaitgalį Utenos kultūros centre daugiau nei valandą vykusių sveikinimų metu buvo ne tik pagerbtas Utenos kultūros centro kolektyvas, įteiktas įvertinimo žymuo, premija, bet „Aukso paukštė” atskrido ir į šokių bei dainų ansamblio „Vieversa” ilgametės vadovės Robertos Macelienės rankas.

Utenos kultūros centro šokių ir dainų ansamblis „Vieversa” antrą kartą už savo kūrybinę veiklą įvertintas aukščiausiu mėgėjų meno kolektyvų ir jų vadovų „Aukso paukštės” apdovanojimu. Pirmojo įvertinimo ansamblis sulaukė 2004 metais.
Tiek Utenos kultūros centro kolektyvą, tiek ansamblį „Vieversa” sveikino LR kultūros ministerijos atstovai, rajono savivaldybės vadovai, gausiai beveik iš visų šalies kampelių susirinkę rajonų kultūros centrų direktoriai.
Po sveikinimų fiestos scenoje su koncertine programa „Apkabinkim žemę VIEVERSOS sparnais” pasirodė „Aukso paukšte” įvertintas šokių ir dainų ansamblis „Vieversa”.

Laikraščio „Utenos diena” inf., Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas