Vanduo paskandino Bažnyčios gatvę

Sausio 25-os pavakarę Utenoje skendo Bažnyčios gatvė – kurį laiką eismą trikdė vandentiekio avarija, kurios likviduoti netrukus atskubėjo specialistai.
Bažnyčios gatvės gyventojai nerimavo, kad vanduo nesiskverbtų į jų gyvenamųjų namų rūsius. Kai kurie žemesnėje vietoje gyvenantys uteniškiai turi persikasę apsaugą – vandens kanalizacijos „trapuką”, kuris surenka vandenį ir esant pavasario potvyniams. Tačiau vakar įvykusi vandentiekio avarija jau sunkiai spėjo surinkti visą vandenį. Jo buvo išpumpuota apie 110 kub. metrų.

UAB „Utenos vandenys” Vandentiekio ūkio viršininkas Algirdas Kraujalis patvirtino, kad vandentiekio avarija įvyko Daukanto ir Bažnyčios gatvių sankryžoje. Vakar ši avarija buvo likviduota, o šiandien, ketvirtadienį, darbai bus vykdomi toliau.
A. Kraujalio teigimu, trečiadienį įvyko net keturios vandentiekio avarijos: mieste ir netoli Kaliekių kaimo. Paklaustas, kodėl taip atsitiko, viršininkas sakė, kad dėl to kaltas šaltukas ir seni vandentiekio vamzdžiai.
Trūkus vamzdynui Daukanto gatvės gyventojai neturi vandens – jis bus pradėtas tiekti tuomet, kai bus sutvarkyta avarijos vieta.

Laikraščio „Utenos diena” inf., Linos Narčienės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas