Utenoje atidaryta nauja gatvė

Penktadienį, gruodžio 16 dieną, su muzikos garsais, Kalėdų Senelio ir jo padėjėjų sveikinimais bei dovanomis vyko iškilminga Vaižganto gatvės tęsinio (nuo Pievų gatvės iki J. Basanavičiaus g.) atidarymo ceremonija, kurioje dalyvavo Utenos rajono valdžios atstovai ir svečiai – jie perkirpo simbolinę atidarymo juostelę.

Metų pabaiga – pats laikas skaičiuoti nuveiktus darbus. Praėjusią savaitę mieste po kapitalinio remonto buvo atidaryta S. Dariaus ir S. Girėno gatvė, o gruodžio 16 dieną atėjo eilė pasidžiaugti visai nauja gatve. Jos darbų pabaigos uteniškiai labai laukė, ilgą laiką, kol vyko gatvės tiesimo darbai, jie kentė sunkiosios technikos burzgesį bei keliamas dulkes.
Prieš simbolinės juostelės kirpimo ceremoniją kalbėjęs Utenos rajono savivaldybės mero pavaduotojas Vidmantas Valinčius pabrėžė, kad nuo šiol visiems miestelėnams pagerės eismo sąlygos. Bendrovės „Aukštaitijos traktas”, laimėjusios konkursą Vaižganto gatvės dalies tarp Pievų ir J. Basanavičiaus gatvių Utenoje statybai, vadovas Ričardas Puodžiukas labiausiai dėkojo šalia gatvės įsikūrusio gyvenamųjų namų kvartalo gyventojams, kurie turėjo iškęsti gatvės tiesimo darbų nepatogumus.
Lietuvos automobilių kelių direkcijos atstovas Artūras Bogužas pasidžiaugė nauja gatve. „Turėjome įvairiausių problemų, buvo panaudotos ir naujausios technologijos, kalami poliai, tačiau viskas baigėsi ir šiandien galime tuo pasidžiaugti”, – sakė A. Bogužas ir linkėjo, kad nauja gatvė puikiai tarnautų.
Simbolinę atidarymo juostelę perkirpus V. Valinčiui, R. Puodžiukui ir A. Bogužui, eilė atėjo ir staigmenoms – dosnus Kalėdų Senelis ir jo padėjėjos vairuotojams pažėrė dovanų.

„Utenos dienos” inf.

Linos Narčienės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas