Lietuvos jaunučių sporto žaidynių nugalėtojams – padėkos ir šilti linkėjimai

Paskutinę lapkričio dieną į Utenos rajono savivaldybės administracijos Civilinės metrikacijos skyriaus salę susirinko mūsų rajono sportininkai, kuriuos už svarius laimėjimus Utenai pagerbė ir apdovanojo valdžios atstovai.

Neseniai šalyje baigėsi tradicinės Lietuvos jaunučių sporto žaidynės, kurių programą sudarė 18 strateginių sporto šakų. Šių žaidynių tikslas – propaguoti sportą kaip neatskiriamą tobulos asmenybės ugdymo priemonę, vykdyti talentingų sportininkų paiešką. Uteniškiai, varžydamiesi dviračių–plento, dviračių treko, plaukimo bei daugelyje kitų rungčių, sėkmingai įveikė savo varžovus, surinko maksimalų skaičių taškų, tarp 14 šalies savivaldybių iškovojo pirmąją vietą ir iškovojo net 11 medalių.
Lietuvos jaunučių sporto žaidynėse tokia aukšta vieta pasiekta pirmą kartą.
Uteniškių pasiekimais pasidžiaugė ir Utenos rajono savivaldybės mero patarėjas Henrikas Zabiela bei Utenos rajono savivaldybės administracijos Švietimo, sporto ir jaunimo reikalų skyriaus vedėjo pavaduotojas Alvydas Gražys, pasidžiaugę puikiais rezultatais. „Jaunimo būrys sportiniais pasiekimais garsina Uteną, o medalių kraitis didėja. Manau, kad šie medaliai nėra paskutiniai: tikiu, kad Utenos jaunimas liks aktyvus ir ateityje atveš ne vieną laimėjimą”, – linkėdamas sėkmės sportininkams sakė H. Zabiela, įteikdamas padėkos raštus šiems 2016 metų Lietuvos jaunučių sporto žaidynių nugalėtojams – jauniesiems sportininkams ir jų treneriams:

Augustui Januliui (dviračiai – plentas, dviračių treko komandos narys olimpinio komandinio sprinto rungtyje),
Matui Paukštei (šiuolaikinė penkiakovė, plaukimas),
Karoliui Gadliauskui (šiuolaikinė penkiakovė, plaukimas),
Justui Butkui (šiuolaikinė penkiakovė),
Eitvilui Aželiui (dviračių treko komandos narys olimpinio komandinio sprinto rungtyje),
Tomui Mikšto (dviračių treko komandos narys olimpinio komandinio sprinto rungtyje),
Aleksandrui Kasakovskiui (plaukimas),
Lukui Klevinskui (plaukimas).

Pagerbti buvo ir Utenos daugiafunkcio sporto centro treneriai Vilius Jankauskas, Jurgita Jurkėnienė, Aleksandras Diominas, Daiva Šiukščienė – jiems mero padėkos įteiktos už puikius auklėtinių rezultatus 2016 m. Lietuvos jaunučių sporto žaidynėse.
Sportininkų pagerbimo popietėje dalyvavo ir Utenos daugiafunkcio sporto centro direktorius Alvydas Surgautas, įteikęs simbolines atminimo dovanas.

Autorės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas