Pacientai myli jaunus ir perspektyvius gydytojus

Utenos pirminės sveikatos priežiūros centre (PSPC) – šiokios tokios permainos. Metus šeimos gydytoja dirbusią Loretą Gildutytę pakeitė gyd. Vytautas Brazauskas. Apie tai portalui udiena.lt pranešė Utenos PSPC direktoriaus pavaduotoja slaugai Danutė Kunčiūnienė.

Maždaug prieš metus gydymo įstaigoje pradėjusi dirbti jauna ir perspektyvi bendrosios praktikos gydytoja Loreta Gildutytė sulaukė ypač didelio uteniškių susidomėjimo – šią gydytoją pasirinko apie 1500 pacientų.
Kodėl medikė L. Gildutytė išvyko iš Utenos į sostinę, pavaduotoja slaugai D. Kunčiūnienė neatskleidė, tik užtikrino, kad dėl tam tikrų asmeninių priežasčių.
Visai neseniai L. Gildutytę pakeitė iš Kauno atvykęs jaunas bendrosios praktikos gydytojas Vytautas Brazauskas, laikinojoje sostinėje dirbęs apie porą metų.
„Direktoriaus įsakymu žmonės, kurie pasirinko gyd. Loretą Gildutytę, automatiškai atiteks gyd. V. Brazauskui. Žinoma, jei paciento netenkina, jis visada galės rinktis bet kurį kitą gydytoją”, – akcentavo pavaduotoja slaugai.
Utenos PSPC pradėjo dirbti ir bendrosios praktikos gydytoja Loreta Mozuraitienė, šiuo metu jau turinti per vieną tūkstantį pacientų. Ji pakeitė buvusią gydytoją Nijolę Rūkštelienę.
Šiuo metu Utenos PSPC darbuojasi 24 šeimos gydytojai.

udiena.lt inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas