Gegužės 12 diena – svarbus terminas transporto priemonių savininkams

Valstybės įmonė „Regitra” primena, kad šių metų gegužės 12 dieną sukanka itin svarbus terminas transporto priemonių, kurios buvo išregistruotos arba kurių leidimas dalyvauti viešajame eisme buvo sustabdytas dėl neįvykdytų Saugaus eismo automobilių keliais įstatymo prievolių iki 2014 m. lapkričio 14 d., valdytojams (savininkams).

Šių transporto priemonių registracija ar leidimas dalyvauti viešajame eisme išimties tvarka bus atkuriami nemokamai automatiniu būdu (nereikės kreiptis į VĮ „Regitra”), jei iki šių metų gegužės 12 dienos (imtinai) bus įvykdytos įstatymo nustatytos prievolės, t. y. galios privalomoji techninė apžiūra ir transporto priemonių valdytojų civilinės atsakomybės privalomasis draudimas.
Automatiniu būdu registracija bus atkuriama tuo atveju, jei nepasikeitęs transporto priemonės valdytojas ar kiti jos duomenys. Jei transporto priemonę jau įsigijo kitas asmuo ar pasikeitė ir daugiau registracijos duomenų, tuomet dėl registracijos atkūrimo reikės kreiptis į VĮ „Regitra”, pristatyti transporto priemonę ir ją įregistruoti teisės aktuose nustatyta tvarka.

„Regitra” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas