Į gražią pilietinę akciją įtraukė ir rajono savivaldybės administracijos darbuotojus

„Ar pasiruošę švęsti 25-ąjį Lietuvos laisvės gimtadienį?” – į Utenos rajono savivaldybės administracijos darbuotojų duris pasibeldę klausė jaunieji šauliai, kurie Kovo 11-osios išvakarėse surengė gražią pilietinę akciją: papuošė savivaldybės darbuotojų rankas trispalvėmis draugystės apyrankėmis ir visus pakvietė į Kovo 11-osios renginius.

Pirmasis svečių sulaukė Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas, maloniai nustebintas jaunųjų šaulių vizito. Šmaikštaudamas, kad Lietuvos laisvės gimtadienį švenčiąs kasdien, ant rankos užrištą apyrankę meras pažadėjo nešioti kiekvieną dieną.
Aplankę rajono savivaldybės administracijos darbuotojus, skyrių vedėjus šauliai pasidžiaugė, kad buvo sutikti svetingai.
„Mes nupynėm daug apyrankių, jas nuvežėme į Vilnių, kur papuošėme Gediminaičių stulpus. Užsikrėtėme pynimo virusu – mes nenustojome pinti. Šiandien vykstame į renginį Vyžuonose – ten mūsų pintomis apyrankėmis papuošime mokyklos bendruomenę bei dovanosime miestelio žmonėms ir dar kartą priminsime apie šią gražią akciją”, – portalui udiena.lt sakė Plk. Prano Saladžiaus šaulių 9-osios rinktinės vadė Asta Tidikienė, teigdama, kad galbūt ne visi uteniškiai turi laiko nusipinti šias apyrankes. – Todėl ir sumanėme surengti pilietinę akciją bei papuošti savivaldybės darbuotojus ir jiems priminti, kad Kovo 11-oji yra visuotinė šventė, į kurios minėjimą reikia ateiti pasipuošus trispalvėmis apyrankėmis”.

„Utenos dienos” inf., L. Narčienės nuotr.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas