Šventiniu laikotarpiu uteniškiai šventė, tačiau išvengta didesnių nelaimių

Nors ilgąjį šventinį laikotarpį uteniškiai nevengė stikliuko stipresnio gėrimo, penkios švenčių dienos praėjo palyginti ramiai. Tai „Utenos dienai” patvirtino ir Utenos greitosios medicinos pagalbos (GMP) skyriaus vyr. slaugos administratorė Jūratė Rinkevičienė, kurios teigimu šį šventinį laikotarpį iškvietimų netrūko, tačiau daugelis jų buvę eiliniai: į medikus žmonės kreipėsi su įvairiausiais sveikatos sutrikimais, taip pat skubioji medicinos pagalba suteikta eismo įvykio metu nukentėjusiems žmonėms.

Kūčių dieną apie 17.40 val. medikai skubėjo į eismo įvykį Kupiškio gatvėje, mat gautas pranešimas, kad automobilis „VW Sharan” gatvėje partrenkė pėstįjį, 1936 metais gimusį Utenos socialinės globos gyventoją, kuris dėl patirtų sužalojimų ligoninėje mirė. Per kitą eismo įvykį GMP darbuotojai medicininę pagalbą suteikė nestipriai nukentėjusiam automobilio vairuotojui.
„Švęsdami šventes uteniškiai išgėrė, o išgėrę ir kojas susilaužė, ir tarpusavyje mušėsi, o vieno kivirčo metu teko kviesti pareigūnus, mat susikivirčijus nukentėjusiajam įplėšta ausis. Sulaukėme nemažai iškvietimų dėl girtų asmenų. Aišku tai, kad mūsų rajono gyventojai šventė, tik visa laimė, kad nebuvo rimtesnių sužeidimų ar susižeidimų”, – sakė J. Rinkevičienė, teigdama, kad per šias dienas nebuvo nė vieno iškvietimo dėl alkoholiu apsinuodijusių nepilnamečių ar sušalusių asmenų.
Per abi Kalėdų dienas papildomai budėjusios medikų brigados buvo pasirengusios padėti visiems į bėdą patekusiems ar sunegalavusiems uteniškiams.

„Utenos dienos” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas