Bendrovės „Biovela Group“ darbuotojai Utenoje atšventė savo įmonės jubiliejų

Vakar, gruodžio 17 dienos vakarą, Utenos daugiafunkciame sporto centre vyko ne tik interaktyvios magijos šou „Kalėdų žvaigždė”, kurį dovanojo „Biovelos Group” vadovai, bet prieš šį renginį buvo susirinkę ir Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų (PPAR) nariai, kurie tradiciškai išklausė vadovų ataskaitų ir atsiėmė apdovanojimus.

PPAR Utenos filialo direktorius Sergejus Rybakovas trumpai atsiskaitęs Rūmų nariams už šių metų veiklą pažymėjo, jog daugelis Utenos įmonių dirbo pelningai, nors ir susidūrė su kai kuriais ekonominiais sunkumais. Jam pritarė ir Panevėžio PPAR prezidentas Sigitas Gailiūnas, įteikęs verslininkams ir įmonių vadovams padėkas bei kitus įvertinimus.
Panevėžio PPAR įvertinimo šiemet susilaukė ir diplomu buvo apdovanota geriausia Aukštaitijos regiono įmonė „Hoda” iš Molėtų. Diplomais įvertinta Utenos teritorinė darbo birža, Utenos turizmo informacijos centras, bendrovė „Seifuva”, Visagino technologijos ir verslo bei Utenos regioninio profesinio mokymo centrai.
Pažymėjimu „Už nuopelnus Lietuvos ūkio gerovei ir Darbo žvaigždės medaliu apdovanotas bendrovės „Umaras” pardavimų vadybininkas Vladas Lučiūnas. Toks pat apdovanojimas įteiktas bendrovės „Utenos komunalininkas” direktoriui Tautgirdui Narbutui bei Alantos technologijos ir verslo mokyklos vadovui Vladui Pusvaškiui.
Valstybinės darbo inspekcijos padėką bendrovės „Anykščių varis” direktoriui Vladui Gavėnui įteikė Panevėžio PPAR Utenos filialo šventėje dalyvavęs šalies finansų ministras Rimantas Šadžius.
Bendrovės „Umaras” generaliniam direktoriui Vytautui Samsonui finansų ministras įteikė LR Ministro Pirmininko Algirdo Butkevičiaus padėką už nuolatinę gamybos plėtrą, naujos produkcijos tiekimą ir eksporto didinimą, darbo vietų kūrimą ir personalo sąlygų gerinimą. V. Samsoną sveikino ir iškilmėse dalyvavusi Seimo narė Milda Petrauskienė.
Ministro Pirmininko A. Butkevičiaus padėka buvo įteikta ir bendrovės „Biovela Group”, kuriai priklauso ir „Utenos mėsa”, generaliniam direktoriui Virginijui Kantauskui. Seimo narė M. Petrauskienė, sveikindama bendrovę su 20 metų jubiliejumi, V. Kantauskui įteikė savo padėką ir „Lietuvos Respublikos Seimo medalį”.
Verslininkus ir bendrovės „Biovela Group” darbuotojus su 20-mečio jubiliejumi sveikino Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas.
Gražios sukakties proga Panevėžio PPAR prezidentas S. Gailiūnas bendrovės „Biovela Group” naujų produktų kūrimo, technologijų vystymo ir maisto saugos departamento direktorei Aldonai Paražinskienei įteikė pažymėjimą ir „Darbo žvaigždės medalį”. Įvertintas ir dar vienas bendrovės „Biovela Group” darbuotojas, prekybos departamento eksporto projektų vadovas Rimantas Sakalauskas.
Prieš prasidedant šventiniam koncertui, kuriame dalyvavo per 2 200 darbuotojų, jų šeimos narių ir svečių, bendrovės „Biovela Group” generalinis direktorius V. Kantauskas įmonės 20-mečio proga apdovanojo didelę grupę savo darbuotojų, įteikdamas jiems padėkos raštus ir šventinius kuponus.

„Utenos dienos” inf.

Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas