Lietuvos pašto mobilios komandos jau ruošiasi valiutos keitimui

Nuo kitų metų sausio 2 dienos 330-yje paštų nemokamai bus keičiami litai į eurus. Dalyje šių paštų dirbs mobilios komandos, kurios valiutą keis nustatytu darbo metu.

„Paštai yra viena iš keturių vietų, kur nuo kitų metų gyventojai galės nemokamai išsikeisti litus į eurus. Kad valiutos keitimas vyktų sklandžiai, papildomai visoje Lietuvoje įdarbinome apie šimtą darbuotojų, kurie dirbs mobiliose komandose. Vienuose paštuose valiutą keis to pašto darbuotojai, kituose dirbs mobiliosios komandos”, ‒ paaiškino Lietuvos pašto Pašto tinklo tarnybos direktorė Inga Dundulienė.
I. Dundulienė atkreipė dėmesį, kad paštuose, kuriose dirbs mobilios komandos, litai į eurus bus keičiami ne visą pašto darbo dieną, bet nustatytą laiką.
Lietuvos paštas taip pat primena, kad siekiant sėkmingai pasiruošti euro įvedimui Lietuvoje ir valiutos keitimui paskutinėmis metų dienomis keisis paštų darbo laikas. Gruodžio 27–28 ir sausio 2–4 dienomis paštai papildomai dirbs šeštadieniais ir sekmadieniais, o sausio mėnesį didieji paštai dirbs ilgiau nei įprasta. Gruodžio 29 d. paštai dirbs trumpiau, o gruodžio 30–sausio 1 dienomis visi paštai nedirbs.
„Kviečiame gyventojus ir įmones neatidėlioti suplanuotų apsilankymų paštuose paskutinėms gruodžio dienoms. Išsiųsti siuntas rekomenduojame iki gruodžio 20 d., o atsiimti – iki gruodžio 28 d. Taip pat iki gruodžio 28 dienos kviečiama apmokėti mokesčius ir įmokas, išsiųsti ar atsiimti pinigų perlaidas ar pasinaudoti kitomis Lietuvos pašto teikiamomis paslaugomis”, ‒ priminė I. Dundulienė.

AB „Lietuvos paštas” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas