VĮ „Regitra“ praneša, kaip aptarnaus klientus įvedant eurą

Naujuosius metus Lietuva pasitiks atsisveikinusi su nacionaline valiuta. Valstybės įmonė „Regitra” atkreipia dėmesį į aptarnavimo pasikeitimus.

Pereinant prie naujosios valiutos paskutinę šių metų dieną (gruodžio 31 d.) nuo 12 val. „Regitros” elektroninių paslaugų portalai neveiks. Galimi sutrikimai informacinėje sistemoje, kuria naudojasi transporto priemonėmis prekiaujančios įmonės, todėl siūloma įrašyti duomenis ir laikinųjų numerio ženklų naudojimo pažymėjimais pasirūpinti iš anksto. Taip pat galimi sutrikimai kitose informacinėse sistemose ir klientų aptarnavimo vietose.
Sausio 2-3 dienomis įmonė sieks klientus aptarnauti įprasta tvarka, tačiau nesklandumai galimi. „Regitrai” informaciją teikia daugelis susijusių išorinių registrų, kurie jau yra pranešę apie labai tikėtinus savo elektroninių paslaugų teikimo sutrikimus.
Įmonė primena, kad už užsakytas el. paslaugas būtina sumokėti iki 2014 m. gruodžio 31 d. 12 val. Iki šio termino nesumokėjus paslaugos mokesčio, užsakymą reikės pakartoti po 2015 m. sausio 1 d.
Siekiant išvengti galimų nesklandumų, tiek gyventojams, tiek įmonėms ir organizacijoms dėl paslaugų rekomenduojama kreiptis iš anksto arba po 2015 m. sausio 4 d.

„Regitros” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas