Ministrė A. Pabedinskienė susitiks su Utenos vaikų globos namų auklėtiniais

Lapkričio 4 d. 16.05 val. socialinės apsaugos ir darbo ministrė Algimanta Pabedinskienė susitiks su Utenos vaikų globos namų auklėtiniais.
Susitikimas, kuris įvyks Socialinės apsaugos ir darbo ministerijoje, yra jau trečius metus šalyje spalio–gruodžio mėnesiais įgyvendinamo socialinio projekto „Įmonių dienos vaikams ir su vaikais” vienas iš renginių. Jo globėja – A. Pabedinskienė.

„Svarbiausias projekto tikslas – suteikti vaikams galimybę susipažinti su konkrečiomis profesijomis, darbo aplinka bei skirtingomis darbovietėmis, kas padėtų jiems ateityje apsispręsti, kuo būti ir kokį darbą dirbti. Be to, tokie susitikimai skatina labiau pasitikėti savimi ir aplinka, įkvepia drąsos bei atsakomybės, siekiant norimų tikslų,” – sakė ministrė.
Šiemet projekto metu 27-ių vaikų globos įstaigų ir 8-ių Maltos ordino pagalbos tarnybos Vaikų dienos centrų vaikai lankysis 50-yje šalies įmonių bei įstaigų.
Vaikai stebės ar padės atlikti tam tikrus darbus bankuose, grožio salonuose, automobilių remonto centruose, policijos įstaigose, priešgaisrinėse gelbėjimo tarnybose, radijo stotyse, teatre, urėdijose ir kitose įmonėse bei įstaigose.

Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas