Rugsėjo 29-30 d. Utenoje vyks seminarai miesto gyventojams ir verslininkams

Finansų ministerija įgyvendina euro įvedimo Lietuvoje viešinimo kampaniją, todėl, siekiant kuo išsamiau informuoti gyventojus ir verslo atstovus apie euro įvedimą Lietuvoje, 2014 m. rugsėjo 29 d. Utenos rajono savivaldybėje vyks du informaciniai seminarai (gyventojams ir verslininkams), kurių metu Finansų ministerijos, Ūkio ministerijos, Lietuvos banko, Valstybinės mokesčių inspekcijos, Valstybinės vartotojų teisių apsaugos tarnybos, „Verslios Lietuvos” specialistai bei kitų valstybės institucijų atstovai skaitys pranešimus euro įvedimo temomis. Seminarų gyventojams ir verslininkams pradžia – 10.15 val. Vieta – Utenos rajono savivaldybės administracijos posėdžių salės (Utenio a. 4, III aukštas). Numatoma seminarų trukmė – 2 val.

Kviečiame gyventojus ir verslininkus dalyvauti seminaruose ir pasinaudoti galimybe tiesiogiai užduoti klausimus apie euro įvedimą Finansų ministerijos, Ūkio ministerijos, Lietuvos banko specialistams.
Registruotis į seminarus galite tel. 8 5 2610 555.
Gyventojams ir verslo atstovams parengtos skirtingos seminarų programos. Verslininkai seminarų metu galės ne tik sužinoti verslui rūpimą informaciją apie eurą, bet ir užpildyti paraiškas dėl prisijungimo prie Geros verslo praktikos, įvedant eurą, memorandumo. Patikrinus paraiškas, įmonėms bus išsiųsti specialūs lipdukai „Perskaičiuota sąžiningai”, kuriais galima žymėti prekybos ir paslaugų teikimo vietas, informuojant pirkėjus, kad šie verslininkai įsipareigoja elgtis sąžiningai, perskaičiuodami kainas.
2014 m. rugsėjo 29-30 dienomis Eurobusas keliauja po Utenos rajono savivaldybę:
– Utena, rugsėjo 29 d. 13 val. (Utenio aikštėje);
– Užpaliai, rugsėjo 30 d. 10 val. (miestelio centre, prie Užpalių seniūnijos)
– Tauragnai, rugsėjo 30 d. 13 val. (prie Tauragnų kultūros namų).
Numatoma renginių trukmė apie 2 val.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas