Kaip išsirinkti madingus marškinėlius?

Turbūt kiekvienas iš mūsų norime atrodyti tvarkingai, stilingai bei originaliai. Reikia pripažinti, jog neretai kasdieniams deriniams neužtenka fantazijos, kartais kelias valandas vaikštinėjame po parduotuves neatrasdami nieko, kas bent kiek patrauktų akį. Visgi, ne visada reikia ieškoti ypatingų, ištaigingų drabužių, kurių neturėtų niekas kitas. Norint būti madingu, kartais užtenka paprastumo ir šiek tiek humoro jausmo. Tačiau kokie visgi marškinėliai madingiausi šiais metais ir kur rasti ką nors paprasto, bet smagaus?

        Tarp populiariausių šių metų trendų galėtume priskirti drabužius su gyvūnų portretais, vaivorykštėmis, kalnų vaizdais, gėlėmis, įvairiais linksmais užrašais ar įkvepiančiomis frazėmis bei abstrakčiais piešiniais. Visgi, reikėtų pradėti nuo kai ko kito – marškinėliai turėtų būti tinkamo dydžio, geriausiai juodos ar baltos spalvos, jog galėtumėte priderinti beveik prie visko. Būtent tada galime keliauti prie dizaino, kuris labiausiai mus domina – nereikia nieko ištaigingo, kartais žavumas slypi paprastume. Marškinėliai su augintinių portretais ar kalnų peizažu gali skambėti pakankamai nuobodžiai, tačiau šiais metais tai labai populiaru. Ypatingai linksmi ar motyvuojantys užrašai – jie praskaidrins ne tik dėvinčiojo dieną, tačiau sukels šypseną ir aplinkiniams, kurie tai skaitys. Visgi, didžiausia problema atsiranda tuomet, kai tokių drabužių reikia ieškoti. Kelios valandos praleistos vaikštinėjant po parduotuves tikrai nėra visų svajonė, tad kur rasti kokybiškų, paprastų, bet smagių marškinėlių už prieinamą kainą?
       Viena iš geriausių tokio tipo vietų yra internetinė drabužių parduotuvė „Strainus”. Taip pirkti daug patogiau, nes sutaupysite laiko, o rūbų kokybe bei kaina tikrai nenusivilsite. Būtent čia galima rasti ir šių metų trendų – marškinėlių su gyvūnais, pavyzdžiui, juokingais šunų bei kačių paveikslėliais, įvairiai nupieštais elniais ar netgi mielais kiškučiais. Taip pat, parduotuvėje surasite ir drabužių su šmaikščiais užrašais, kurie šiais metais yra visiškai „ant bangos”! Nenusivylę tikrai liks ir vyrai, čia rasite ne tik marškinėlių tėčiui ar paaugliui sūnui, bet ir linksmam bernvakariui ar netgi mielą dovaną savo antrajai pusei. Plačiose kategorijose apstu variantų tinkančių būtent vyriškajai giminei: nasa marškinėliai, drabužiai su vyčio ženklu ar sporto tematika. Be to, parduotuvėje yra netgi vienodų apdarų poroms, kas pastaruoju metu ypač populiaru jaunimo tarpe. Pati geriausia priežastis apsipirkti būtent čia – klasikinio stiliaus marškinėliai pagaminti iš 100% medvilnės. Vadinasi jie ne tik bus malonūs odai, tačiau atlaikys gerokai ilgiau už kitus drabužius bei dar ilgai gyvens Jūsų spintoje. Jeigu nusprendėte rinktis rūbus su piešiniu, tuojau sužinosite dar vieną džiuginantį faktą – paveikslėliai ant marškinėlių perkeliami specialiu spausdintuvu, kuris pasižymi malonumu liesti bei atsparumu, tad galėsite būti ramus, jog net ir po skalbimo Jūsų drabužis atrodys taip pat, kaip tądien, kai dar tik jį nusipirkote. Parduotuvėje yra puikus dydžių pasirinkimas – nuo XS iki XXL, tad madingu galite tapti būdami bet kokio kūno sudėjimo.
       Nepamirškite, jog norėdami išsirinkti madingus drabužius, neprivalote persistengti – kartais užtenka ko nors paprasto, tačiau smagaus. Pasidomėkite naujausiais trendais ir madomis, o svarbiausia, nebijokite iš savęs pasijuokti bei panaudokite šiek tiek kūrybiškumo – taip susikursite originalią, būtent jus atspindinčią aprangą, kuri iškart sužavės visus aplinkinius.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas