Utenoje viešėjo Seimo nariai

Pirmadienį su misija „Girdime Lietuvą“ Utenoje lankėsi Tėvynės sąjungos–Lietuvos krikščionys demokratai Seimo nariai Paulė Kuzmickienė ir Edmundas Pupinis su savo patarėju, Utenos rajono savivaldybės tarybos nariu Mindaugu Rameliu.

Svečiai susitiko su Utenos A. ir M. Miškinių viešosios bibliotekos darbuotojais, vėliau bendravo su Utenos rajono savivaldybės meru Alvydu Katinu ir savivaldybės administracijos Socialinių reikalų ir sveikatos apsaugos bei Švietimo, sporto ir jaunimo reikalų skyrių vadovais Inga Šakaliene bei Romualdu Kraulišu.

E. Pupinis, dirbantis Seimo opozicijoje, teigė, kad jų vizito tikslas prieš priimant šalies biudžetą išsiaiškinti, kokia situacija yra švietimo ir socialinėje srityse. Abiejų skyrių vadovai svečiams išsamiai pristatė rajono švietimo ir socialines sritis, problemas ir laukiančius iššūkius, pageidavimus. E. Pupinis Seime dirba Švietimo ir mokslo komitete, o P. Kuzmickienė – Socialinių reikalų ir darbo komitete.
Vėliau po pietų susitikimas vyko Utenos regioninio profesinio mokymo centre, su Visuomenės sveikatos centro kolektyvu bei neseniai į Seimą išrinktos P. Kuzmickienės gimtojoje mokykloje su Dauniškio gimnazijos mokytojais. Vizitą Seimo nariai užbaigė susitikimu su Utenos kolegijos vadovais.

Laikraščio „Utenos diena” inf., Vytauto Ridiko nuotr.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas