Leliūnų seniūnijoje – išleistuvių nuotaikos

23 metus Leliūnų seniūnijai vadovavusi Lina Petronienė po paskutinės darbo dienos atsisveikino su seniūnijos žmonėmis, darbuotojais, jos pasveikinti ir už nuveiktus darbus padėkoti atvykusiais valdžios atstovais. „Medžiai numeta lapus ir ruošiasi poilsiui. Atėjo ir man tas metas, kai turiu atsisveikinti. Nuo 2018 metų lapkričio 1 dienos savo noru bei šalių susitarimu su Utenos savivaldybės administracijos direktoriumi palieku šias sunkias ir atsakingas Leliūnų seniūnijos seniūnės pareigas”, – savo laiške į Leliūnų seniūnijos gyventojus kreipėsi L. Petronienė.

Sąžiningai ir pareigingai atlikusi savo darbą seniūnė prisipažino norinti daugiau laiko skirti savo šeimai ir pomėgiams. „Tiesiog atėjo metas į gyvenimą įlieti kitų spalvų”, – sakė seniūnijos vadovė. Jos teigimu, per ilgus darbo metus yra buvę visko: ir karčių, ir džiaugsmingų akimirkų, tačiau ji dėkojo likimui, kuris suteikė galimybę pažinti daug žmonių, gyventi daugelio iš jų rūpesčiais, spręsti įvairiausias problemas, kartu gražioje bendrystėje minėti šventes ir tiesiog džiaugtis buvimu kartu.
Atsisveikindama seniūnė pasidžiaugė, kad darbas davė gražių rezultatų. „Šiandien turime Leliūnų socialinės globos namus, kuriuos 10 metų auginome kaip kūdikį, kol jis tapo biudžetine įstaiga. Džiaugiuosi, kad seniūnija turi renovuotą pastatą, kuriame yra ir kultūros salė, ir medicinos punktas. Sutvarkytas ir Pakalnių bendruomenės centras, įkurta laisvalaikio salė, šiemet 100-mečio proga Leliūnų miestelio centrą papuošė Vytis, Jasonyse ir Antalgėje vykdomas vandentvarkos projektas, vyksta Pakalnių ir Leliūnų kapinių projektavimo darbai, paruošti Leliūnų miestelio Kauno gatvės apšvietimo elektrifikacijai tinklai ir dar daug planų suguldyta savivaldybės planuose. Tikiuosi ir viliuosi, kad pradėti darbai bus tęsiami ir mūsų kraštas vis gražės”, – vylėsi ji.

Laikraščio „Utenos diena” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas