Tarybos posėdis prasidėjo sporto apdovanojimais

Ketvirtadienį, rugsėjo 27 dieną, Utenos rajono savivaldybės tarybos (toliau – Tarybos) posėdis prasidėjo džiugia žinia – į posėdį atvyko sporto organizacijų svečiai.

Lietuvos sporto draugija „Žalgiris“ ir Lietuvos asociacijos „Sportas visiems“ prezidentas Bronislovas Vasiliauskas bei Lietuvos asociacijos „Sportas visiems“ generalinis sekretorius Giedrius Grybauskas Utenos rajono savivaldybės merui Alvydui Katinui įteikė taurę už Lietuvos seniūnijų sporto žaidynių finalinės varžybose iškovotą antrąją vietą.

Taurė buvo įteikta ir tose pačiose žaidynėse pirmąją vietą laimėjusiai Utenos miesto seniūnijai – ją atsiėmė miesto seniūnas Valentinas Vaitonis. Taip pat B. Vasiliauskas V. Vaitonį apdovanojo ir padėkos raštu. Tokį pat padėkos raštą gavo ir Utenos daugiafunkcio sporto centro (DSC) metodininkė Irma Maigienė. Lietuvos sporto draugijos (LSD) „Žalgiris” Utenos rajono tarybai už šių metų vasaros sporto žaidynėse komandinėje įskaitoje laimėtą pirmąją vietą buvo įteikta LSD „Žalgiris” taurė, kurią atsiėmė Utenos DSC direktoriaus pavaduotojas sportui Algirdas Bivainis.

Įteikdamas laimėtus trofėjus, B. Vasiliauskas pasidžiaugė, kad Utena – sportiškas miestas, ir priminė, jog ateityje yra numatytas nemažas įvairių sporto šakų finansavimas, bei uteniškius pakvietė aktyviai dalyvauti.

Taryboje bus svarstomi 25 klausimai, iš jų bus išklausytos dvi informacijos. Taryboje nedalyvavo keturi Tarybos nariai: Liuonius Purvinis, Egidijus Puodžiukas, Petras Tranauskas ir Rimantas Dijokas.

Kaip visada, svarstant biudžeto paskirstymo klausimą, iš salės išėjo arba nusišalino nemaža dalis Tarybos narių, kurių artimieji dirba biudžetinėse įstaigose.

Vėliau Taryba svarstė įvairius kitus klausimus, su kuriais skaitytojus supažindinsime laikraščio „Utenos diena” puslapiuose.

Laikraščio „Utenos diena” inf., Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas