Pareigūnai vykdė akciją „Būk saugus prie vandens“

Prevencinės priemonės metu Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai lankėsi mūsų krašto poilsiavietėse, pliažuose ir maudymosi vietose, tikrino ar poilsiautojai nedaro viešosios tvarkos pažeidimų, administracinių nusižengimų, ar laikosi saugaus elgesio taisyklių prie vandens telkinių, ar nedaro teisės pažeidimų naudodamiesi vandens transporto priemonėmis ir ar turi bei tinkamai naudojasi visomis apsaugos priemonėmis.

Sudeikiuose, prie Alaušo ežero, pareigūnai vykdė prevencinė priemonę – reidą. Reido metu Utenos AVPK pareigūnai tikrino, ar poilsiautojai nedaro viešosios tvarkos pažeidimų ir administracinių nusižengimų.

Birželio 23 dieną Sudeikių miestelyje, prie Alaušo ežero, vyko užbaigiamasis prevencinis renginys ,,Būk saugus prie vandens”. Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato bendruomenės pareigūnės kartu su partneriais susirinkusius Utenos krašto gyventojus mokė, kaip elgtis ekstremaliose situacijose. Ką reikia daryti, kai žmogus skęsta ar užspringsta, kaip suteikti pirmąją medicininę pagalbą nukentėjusiam. Renginio metu buvo demonstruojama specialiosios įrangos ir priemonės, pagalbinė pareigūnų technika, vyko mokymai, žiūrovams pademonstruota aplinkosaugininkų aptikti brakonierių įrankiai bei atsakyti visi rūpimi klausimai, susiję su saugumo užtikrinimu.
Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato bendruomenės pareigūnės pasidžiaugė, kad poilsiautojai prie vandens ir vandenyje elgiasi saugiai ir linkėjo, kad būtų apgalvotas kiekviena situacija, ar tai nesukelia sau bei kitiems pavojaus sveikatai ir t. t.

Utenos AVPK inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas