„Utenos prekybos“ didžiosiose parduotuvėse startavo nauja akcija

Prekybos centrai dabar siūlo daug akcijų ir stengiasi pritraukti pirkėjų – lentynos mirga nuo prekių gausos ir spalvingų etikečių. „Utenos prekybos“ didžiosiose parduotuvėse taip pat netrūksta patrauklių pasiūlymų, bet daugelis uteniškių turbūt jau pastebėjo naują akciją išskirtiniu pavadinimu – „Uteniškio krepšelis“, kuri spėjo sudominti Utenos miesto gyventojus ir svečius. Norėdami sužinoti daugiau apie šią siūlomą naujovę, pakalbinome „Utenos prekybos“ direktoriaus pavaduotoją komercijai Darių Šileikį.

Kuo ši akcija skiriasi nuo kitų iki šiol vykusių akcijų?

„Uteniškio krepšelio” akcijos esmė kas savaitę savo pirkėjams pateikti ypatingus pasiūlymus prekėms itin geromis kainomis. Ankstesnė mūsų ne vienus metus vykdyta akcija trukdavo net dvi savaites, o „Uteniškio krepšelio” akcijai mes kiekvieną savaitę pateiksime vis naujus mūsų specialistų atrinktus gaminius. Žinoma, „Uteniškio krepšelio” akcijoje ir toliau pateiksime ypatingus pasiūlymus Utenos krašto gaminiams, tuo skatindami rinktis mūsų regiono gamintojų bei ūkininkų pagamintus ar išaugintus produktus ir tokiu būdu palaikydami juos rinkoje. Mažieji regiono gamintojai ir ūkininkai su savo produkcija nepatenka į didžiųjų prekybos centrų lentynas, tačiau pas mus pirkėjai gali rasti šių prekių. Į „Uteniškio krepšelį” pateks ir didesnių vietos gamintojų produkcija itin geromis kainomis, taip pat mūsų gamybos baro pasiūlymai: vietoje gaminami šviežios mėsos gaminiai, vyniotiniai, mišrainės ir kita.

Kur ir kada vyksta ši akcija?

„Uteniškio krepšelio” akcija vyksta kiekvieną antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį didžiosiose „Utenos prekybos” parduotuvėse „Rašė”, „Vyturiai”, „Santaka” ir „Aukštakalnis”. Kiekvieną savaitę mes pateiksime vis naują pasiūlymą su skirtingu prekių krepšeliu, kuris galios minėtomis dienomis. Šiuo pasiūlymu galės pasinaudoti visi minėtų mūsų prekybos centrų pirkėjai, net ir nesinaudojantys lojalumo kortele.

Kuo šis „Uteniškio krepšelis” galėtų būti patrauklus ir naudingas Utenos pirkėjams?

Pirkėjai galės įsigyti savo mėgstamus produktus geromis kainomis ir tokius pasiūlymus „Uteniškio krepšeliui” pateiksime kiekvieną savaitę. Pavyzdžiui, pirmajam „Uteniškio krepšeliui”, kurio akcija vyksta kaip tik dabar, mes siūlome įsigyti Utenos krašto gamintojų ir ūkininkų mėsos, duonos, sūrio, sviesto, aliejaus, daržovių itin patraukliomis kainomis.

Kokie produktai įeina į krepšelio sudėtį?

„Utenos prekybos” didžiąją pirkėjams siūlomų prekių dalį, t. y. apie 70 proc., sudaro Lietuvoje gaminama produkcija. Utenos krašto gaminiai sudaro daugiau nei 30 proc. visų prekių, tad atitinkamai ir formuojant „Uteniškio krepšelį” prioritetas bus teikiamas pirmiausia Utenos krašto gaminiams ir vietos gamintojų bei ūkininkų produkcijai, kol kas tai bus tik maisto prekės.

Ar dėl to, kad „Uteniškio krepšelyje” siūlomi daugiausia Utenos krašto gamintojų produktai, nenukentės prekių pasirinkimo asortimentas?
Net ir teikdami prioritetą Utenos krašto gaminiams, „Uteniškio krepšeliui” stengsimės pasiūlyti platų asortimentą prekių tam, kad „Uteniškio krepšelis” atitiktų ir patenkintų mūsų pirkėjų lūkesčius.

Kaip uteniškiai galės sužinoti apie šią akciją?
Apie „Uteniškio krepšelio” akciją uteniškiai ir kiti pirkėjai galės sužinoti kiekvienoje mūsų didžiojoje parduotuvėje antradieniais, trečiadieniais ir ketvirtadieniais specialiuose „Uteniškio krepšelio” plakatuose, kurie demonstruojami tiek parduotuvės languose, tiek pačioje parduotuvėje. Visi tos savaitės „Uteniškio krepšelio” pasiūlymai parduotuvėje bus pažymėti specialiu mėlynu ženklu „Uteniškio krepšelis. Palaikome savus”, tad pirkėjas, atėjęs į mūsų parduotuves, iš karto lengvai ras „Uteniškio krepšelio” prekes. Apie akciją taip pat bus galima sužinoti mūsų internetinėje svetainėje ir feisbuko paskyroje.

Dėkoju už pokalbį. Kalbėjosi Jurgita JAROŠEVIČIŪTĖ

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas