Santaupos keliauja į sukčių rankas, nuo vagišių nukentėjo ir viena įmonė

Šiomis dienomis sukčiai pasidarbavo iš peties: iš Utenos rajono gyventojų išviliojo nemenką pinigų sumą. Nuo vagišių nukentėjo ir viena uteniškių įmonė, iš kurios pasisavinti 25 tūkst. eurų.

Aferistai ir toliau atlieka savo juodą darbą: telefonu paskambinę vyresnio amžiaus žmonėms įvairiausiais būdais vilioja jų pinigus. Šiomis dienomis trys Utenos rajono gyventojai prarado net 9 700 eurų. Jų santaupos nukeliavo į sukčių rankas.

Policijos pareigūnai praneša, kad praėjusio sekmadienį vakarą iš Bajorų kaime gyvenančios moters nepažįstamas vyriškis apgaulės būdu išviliojo 500 eurų, o pirmadienį nuo sukčių nukentėjo uteniškė senyvo amžiaus (gimusi 1929 metais) moteris, kuri nepažįstamam vyrui atidavė 3 tūkst. eurų.

Kuktiškių seniūnijoje gyvenanti moteriškė taip pat įkliuvo į aferistų rankas: jai paskambino nepažįstamasis ir prisistatė gydytoju bei apgaulės būdu išviliojo net 6 200 eurų.
Vagišiai apšvarino ir Utenoje esančią įmonę. Pirmadienį apie 7.10 val. atvykus į darbą pastebėta, kad Aukštaičių gatvėje esančioje įmonėje išlaužtos durys, atidarytas antrojo aukšto langas, o iš kabinete esančio seifo pagrobta 25 000 eurų.

Laikraščio „Utenos diena” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas